Nu är det spännande saker på gång – fler skarpa medarbetare till vårt team!
Vi söker nu ytterligare en medarbetare till vårt team för att manövrera projekt i rätt riktning. Vi söker dig som vill jobba med riktigt spännande utvecklingsprojekt tillsammans med teknikledande maskintillverkare i regionen.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss kommer du få möjlighet att testa och utveckla flertalet roller då vi är ett mindre företag med små projektgrupper. Du får världens möjlighet till ett omväxlande jobb, stora utvecklingsmöjligheter och tät samverkan med trevliga kollegor.
Tjänsten är på heltid och B körkort ett krav. Tillsammans hittar vi din plats hos oss!

Vad ska vi kalla tjänsten?
Projektledare, strategisk inköpare eller konstruktör.
Du kommer att ha närkontakt med alla ovanstående delar då allt behövs för att hålla ihop en leverans.

Vem är du?
Vi söker dig som kan se helhet och som trivs i rollen som relationsbyggare. Du älskar att få vara med och utveckla sådant som inte funnits förut. Kanske är du konstruktör idag och mer en generalist än en specialist?
Du har kanske funderat att söka dig mer mot projektledning, kanske vill du jobba med inköp i projekt eller brinner du för att förbättra och styra upp processer. Vi tror i alla fall att du jobbat i yrket några år, har förståelse för och ett gediget teknikintresse. Vi tror att du har en universitetsutbildning eller motsvarande i botten, förstår, talar och skriver bra svenska och engelska.

Vilka är vi?
Electrum automation fungerar som en utvecklings- och tillverkningspartner till våra kunder. Vi har både våra egna innovationer och kundunika lösningar som vi utvecklar och producerar. Vi är 18 personer idag fördelade på konstruktion och produktion, allt under samma tak. Vi utvecklar produkter i Inventor, kretskort i Altium och programmerar allt från mikroprocessorer till databaslösningar i PC miljö. Kravhantering sker i Jira.
Vi levererar uteslutande saker som går att ta på och som har en funktion, vilket ger en tillfredsställande och snabb återkoppling mellan konstruktion och produktion. Från våra lokaler i Umeå servar vi främst kunder i regionen, medan våra egna produkter levereras globalt.

Tveka inte att slå oss en signal – ställ frågor om oss och vad vi gör och kan erbjuda dig.
Ring mig, Thomas Moström, Konstruktionschef på Electrum 090–184554 eller mejla thomas.mostrom@electrumab.se.